Skindstegt kulmule
med bløde løg

4 pers.

Det skal du bruge:

  • 4-500 g kulmulefilet med skind/4 stk.
  • 3 spsk olivenolie
  • 500 g små rødbeder
  • ¼ bundt timian
  • 2 spsk hvidvinseddike 
  • 800 g bagekartofler
  • 2 porrer
  • 50 g smør, koldt i tern
  • 4 rødløg
  • Salt og peber

Anden egnet fisk: Mørksej eller lyssej med skind.

Sådan gør du:

  1. Vask rødbederne godt og skær dem i ¼ med skræl på. Kom rødbederne i en bradepande med timian, eddike, 1 spsk olie, salt og peber. Bag i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 30 minutter indtil de er møre.

  2. Skræl kartoflerne og rens porrerne. Skær i små stykker, og kog dem i ca. 20-25 min. Hæld vandet fra og mos kartofler og porrer sammen med smørret. Smag til med salt og peber.

  3. Skær løgene i ringe og steg dem bløde på en pande i 1 spsk olie. Krydr med salt og peber.

  4. Krydr fisken med salt og peber. Steg den på en varm pande i 1 spsk olivenolie på skindsiden i ca. 2-3 min. Vend fisken, tag panden af varmen, og lad fisken trække et par minutter på panden.

Servér med bløde løg, bagte rødbeder og kartoffel-porremos.

Aktuelle tilbud:

 
Føtex Danske rødspættefileter, Vores
1 pk. 59.00
138.82/kg. 425 g.
21/06 - 27/06
Meny Danske økologiske linemuslinger
1 pk. 29.95
29.95/kg. 1,000 g.
21/06 - 27/06
Meny Dansk torskefilet, Strandby Fisk
1 pk. 99.95
199.90/kg. 500 g.
21/06 - 27/06
Meny Dansk rødspættefilet, Strandby Fisk
1 stk. 29.95
299.50/kg. 100 g.
21/06 - 27/06
Meny Dansk flået rødspætte Strandby Fisk
1 stk. 59.95
171.29/kg. 350 g.
21/06 - 27/06
Meny Dansk mørksejfilet, Strandby Fisk
1 stk. 89.95
179.90/kg. 500 g.
21/06 - 27/06
Netto Danske rødspættefileter, Havfrisk
1 pk. 35.00
155.56/kg. 225 g.
22/06 - 28/06
REMA 1000 Danske havkatfileter
1 pk. 39.00
195.00/kg. 200 g.
02/06 - 29/06
REMA 1000 Ferske danske rødspættefileter
1 pk. 35.00
155.56/kg. 225 g.
23/06 - 29/06
REMA 1000 Ferske danske torskefileter
1 pk. 35.00
155.56/kg. 225 g.
23/06 - 29/06

Tilbud leveret af tilbudsugen.dk
tu_dk_logo.png