Skindstegt kulmule
med bløde løg

4 pers.

Det skal du bruge:

  • 4-500 g kulmulefilet med skind/4 stk.
  • 3 spsk olivenolie
  • 500 g små rødbeder
  • ¼ bundt timian
  • 2 spsk hvidvinseddike 
  • 800 g bagekartofler
  • 2 porrer
  • 50 g smør, koldt i tern
  • 4 rødløg
  • Salt og peber

Anden egnet fisk: Mørksej eller lyssej med skind.

Sådan gør du:

  1. Vask rødbederne godt og skær dem i ¼ med skræl på. Kom rødbederne i en bradepande med timian, eddike, 1 spsk olie, salt og peber. Bag i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 30 minutter indtil de er møre.

  2. Skræl kartoflerne og rens porrerne. Skær i små stykker, og kog dem i ca. 20-25 min. Hæld vandet fra og mos kartofler og porrer sammen med smørret. Smag til med salt og peber.

  3. Skær løgene i ringe og steg dem bløde på en pande i 1 spsk olie. Krydr med salt og peber.

  4. Krydr fisken med salt og peber. Steg den på en varm pande i 1 spsk olivenolie på skindsiden i ca. 2-3 min. Vend fisken, tag panden af varmen, og lad fisken trække et par minutter på panden.

Servér med bløde løg, bagte rødbeder og kartoffel-porremos.

Aktuelle tilbud:

 
Lidl Wassim Havtaskefilet
1 pk. 69.00
345.00/kg. 200 g.
07/11 - 31/12
Lidl Danske rødspættefileter, Havblå
1 pk. 39.95
177.56/kg. 225 g.
07/11 - 31/12
Lidl Wassim pighvarfilet
1 pk. 99.00
495.00/kg. 200 g.
07/11 - 31/12
Netto Danske blåmuslinger, Havfrisk
1 pk. 29.95
29.95/kg. 1,000 g.
01/11 - 31/01

Tilbud leveret af tilbudsugen.dk
tu_dk_logo.png