Kuller i karry

4 pers.

Det skal du bruge:

  • 4-500 g kuller
  • 1 løg, ca. 50 g 
  • 200 g gulerod, 2-3 stk.
  • 3 porrer
  • 1 spsk vegetabilsk olie
  • 1 spsk karrypulver
  • 1 dåse kokosmælk 330 ml
  • 2 æbler
  • 1 spsk sesamfrø
  • 300 g jasminris, kogt
  • ¼ bundt bredbladet persille og mynte
  • Salt og peber

Anden egnet fisk: Kulmule, mørksej eller lyssej.

Sådan gør du:

  1. Riv gulerødderne groft på et rivejern, og hak løg og porrer groft.

  2. Steg løget, porrerne og gulerødderne i olie, indtil de er blanke, og tilsæt karry.

  3. Tilsæt kokosmælk og lad det simre i 15 minutter. Smag til med salt og peber.

  4. Skær fisken ud i mindre stykker, kom den i gryden og lad den simre i 3-4 minutter.

  5. Skær æblet i både og pluk krydderurterne groft og vend det hele sammen.

Servér med ris, og drys med persille, mynte og sesamfrø.

Aktuelle tilbud:

Unfortunately, there are no offers for Danish fish right now.

Tilbud leveret af tilbudsugen.dk
tu_dk_logo.png