

Grillet jomfruhummer med persillepesto
20 min. - 4 personer
Det skal du bruge:
- 12-16 hele jomfruhummere
- 1 bundt bredbladet persille
- 2 fed hvidløg
- 2 dl olivenolie
- 50 g mandler, ristede
- 60 g parmesanost, revet
- Salt
- Sort peber
- Aioli
- Brød
Sådan gør du:
- Hak basilikum, persille og hvidløg groft. Kom det i en blender og blend det godt sammen med olie. Tilsæt mandler og parmesanost og blend det sammen og smag til med salt og peber.
- Læg jomfruhummerne på ryggen og halvér dem med en tung skarp kniv. Fjern hovedet og derefter indvolde.
- Læg de halve jomfruhummere på en bageplade med bagepapir, og kom 1/2 tsk pesto på hver hale og grill dem i ovnen eller på havegrillen i ca. 1 minut.
- Anrettes på et fad og serveres med aioli og brød til.
Aktuelle tilbud:
![]() |
Wassim Havtaskefilet 1 pk. 69.00 |
345.00/kg. |
200 g. 07/11 - 31/12 |
![]() |
Danske rødspættefileter, Havblå 1 pk. 39.95 |
177.56/kg. |
225 g. 07/11 - 31/12 |
![]() |
Wassim pighvarfilet 1 pk. 99.00 |
495.00/kg. |
200 g. 07/11 - 31/12 |
![]() |
Danske blåmuslinger, Havfrisk 1 pk. 29.95 |
29.95/kg. |
1,000 g. 01/11 - 31/01 |