Gratineret vesterhavstorsk

4 pers.

Det skal du bruge:

  • 400 g pasta penne 
  • ½ bundt purløg
  • 100 g baby spinat, skyllet
  • 4-500 g vesterhavstorsk
  • 2 dl fløde 38 % 
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 150 g revet gouda eller mozzarella 
  • 2 spsk rasp 
  • 1 citron
  • Salt og peber
  • Grøn salat

Anden egnet fisk: Mørksej, kuller eller kulmule.

Sådan gør du:

  1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken, hæld vandet fra, og kom den i et ildfast fad.

  2. Skær fisken i mindre stykker. 

  3. Snit purløget fint. Vend fisk, purløg, pasta og spinat sammen i fadet.

  4. Hæld fløde og hakkede tomater over pastaen, og vend det godt sammen. Smag til med salt og peber.

  5. Drys med revet ost og rasp, og bag i en forvarmet ovn ved 200 grader, til det er gyldent og sprødt, ca. 15 minutter.

Serveres med salat og brød.

Aktuelle tilbud:

Unfortunately, there are no offers for Danish fish right now.

Tilbud leveret af tilbudsugen.dk
tu_dk_logo.png