Fish ’n chips med kuller og rodfrugter 

20 min - 4 pers.

Det skal du bruge:

  • 1 kg blandede rodfrugter
  • 2 spsk olivenolie
  • 500 g kuller eller anden hvid fisk
  • 225 g mel + ekstra mel til at vende fisk i
  • 2 tsk bagepulver
  • 2 spsk timian, finthakket
  • 1 kold øl
  • 1 l vegetabilsk olie til dybstegning
  • Salt og peber
  • Citron

Andet egnet fisk: torsk, mørksej og kulmule.

Sådan gør du:

  1. Rens og skær rodfrugterne på langs i grove stykker, vend dem med olie, salt og peber. Bag i ovnen ved 220 grader i ca. 30-40 minutter.

  2. Bland mel med timian og bagepulver, og pisk øllet deri til en glat tyk dej.

  3. Skær fisken i mindre stykker og vend dem i lidt ekstra mel og derefter i dejen.

  4. Ryst noget af dejen af, inden fisken kommer ned i den varme olie. Steg fiskene i ca. 2-3 minutter, indtil de er gyldne og sprøde og flyder oven på i den varme olie. Læg dem herefter på et stykke fedtsugende papir, drys med salt og servér med rodfrugter og citron.

Aktuelle tilbud:

Unfortunately, there are no offers for Danish fish right now.

Tilbud leveret af tilbudsugen.dk
tu_dk_logo.png