Fish ’n chips med kuller og rodfrugter 

20 min - 4 pers.

Det skal du bruge:

  • 1 kg blandede rodfrugter
  • 2 spsk olivenolie
  • 500 g kuller eller anden hvid fisk
  • 225 g mel + ekstra mel til at vende fisk i
  • 2 tsk bagepulver
  • 2 spsk timian, finthakket
  • 1 kold øl
  • 1 l vegetabilsk olie til dybstegning
  • Salt og peber
  • Citron

Andet egnet fisk: torsk, mørksej og kulmule.

Sådan gør du:

  1. Rens og skær rodfrugterne på langs i grove stykker, vend dem med olie, salt og peber. Bag i ovnen ved 220 grader i ca. 30-40 minutter.

  2. Bland mel med timian og bagepulver, og pisk øllet deri til en glat tyk dej.

  3. Skær fisken i mindre stykker og vend dem i lidt ekstra mel og derefter i dejen.

  4. Ryst noget af dejen af, inden fisken kommer ned i den varme olie. Steg fiskene i ca. 2-3 minutter, indtil de er gyldne og sprøde og flyder oven på i den varme olie. Læg dem herefter på et stykke fedtsugende papir, drys med salt og servér med rodfrugter og citron.

Aktuelle tilbud:

 
Føtex Rødspættefileter, Vores
1 pk. 59.00
138.82/kg. 425 g.
15/02 - 21/02
Meny Dansk mørksejfilet, Strandby Fisk
1 stk. 89.95
179.90/kg. 500 g.
15/02 - 21/02
Meny Dansk torskefilet, Strandby Fisk
1 pk. 99.95
199.90/kg. 500 g.
15/02 - 21/02
Meny Dansk rødspættefilet, Strandby Fisk
1 stk. 29.95
299.50/kg. 100 g.
15/02 - 21/02
Meny Dansk stor rødspætte, Strandby Fisk
1 stk. 59.95
171.29/kg. 350 g.
15/02 - 21/02
Netto Danske blåmuslinger, Havfrisk
1 pk. 29.95
29.95/kg. 1,000 g.
02/02 - 01/03
Netto Danske rødspættefileter, Havfrisk
1 pk. 25.00
111.11/kg. 225 g.
16/02 - 22/02
REMA 1000 Ferske danske hvillingfileter
1 pk. 25.00
125.00/kg. 200 g.
17/02 - 23/02

Tilbud leveret af tilbudsugen.dk
tu_dk_logo.png