

Dampede muslinger med persillefløde
og hvidløgscroutoner
20 min. - 4 personer
Det skal du bruge:
- 1½ kg muslinger
- 4 skalotteløg
- 1 æble
- 2 spsk olivenolie
- 1 bundt kruspersille
- 1 dl hvidvin
- 2-3 dl fløde 38%
- Salt og peber
Hvidløgscroutoner:
- 4 skiver toastbrød
- 50 g smør
- 2 fed hvidløg
- 4 kviste persille
Tip: I stedet for vin
kan du bruge øl.
Sådan gør du:
- Bland smør, hvidløg og persille. Smør det på toastbrød og skær ud i stænger som grilles sprøde og gyldne i ovnen.
- Rens muslingerne under koldt vand. Bank dem let mod bordet, og kassér dem, der ikke lukker sig.
- Snit/hak løg, æble og kruspersille groft.
- Varm olie op i en gryde og steg løg, æble og kruspersille i 1-2 minutter.
- Kom muslingerne i og vend det godt sammen.
- Tilsæt vin, bring det i kog og hæld derefter fløden i. Lad det snurre et par minutter, indtil muslingerne har åbnet sig.
Servér med hvidløgscroutoner.
Aktuelle tilbud:
![]() |
Rødspættefileter, Vores 1 pk. 59.00 |
138.82/kg. |
425 g. 15/02 - 21/02 |
![]() |
Dansk mørksejfilet, Strandby Fisk 1 stk. 89.95 |
179.90/kg. |
500 g. 15/02 - 21/02 |
![]() |
Dansk torskefilet, Strandby Fisk 1 pk. 99.95 |
199.90/kg. |
500 g. 15/02 - 21/02 |
![]() |
Dansk rødspættefilet, Strandby Fisk 1 stk. 29.95 |
299.50/kg. |
100 g. 15/02 - 21/02 |
![]() |
Dansk stor rødspætte, Strandby Fisk 1 stk. 59.95 |
171.29/kg. |
350 g. 15/02 - 21/02 |
![]() |
Danske blåmuslinger, Havfrisk 1 pk. 29.95 |
29.95/kg. |
1,000 g. 02/02 - 01/03 |
![]() |
Danske rødspættefileter, Havfrisk 1 pk. 25.00 |
111.11/kg. |
225 g. 16/02 - 22/02 |
![]() |
Ferske danske hvillingfileter 1 pk. 25.00 |
125.00/kg. |
200 g. 17/02 - 23/02 |