Bagt kulmule med oliven
og citroncreme

20 min. - 4 personer

Det skal du bruge:

  • 600 g kulmulefilet med skind
  • 100 g sorte oliven u/sten, fx kalamata
  • 2-3 spsk pankorasp
  • 100 g babyspinat
  • 1 rødløg
  • 3 fed hvidløg
  • 800 g små kartofler kogt med skræl
  • Frisk rosmarin
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 dl cremefraiche, 18%
  • 1 usprøjtet citron
  • Salt og peber

Anden egnet fisk: Kuller,
mørksej og hvilling.

Sådan gør du:

  1. Riv og pres citronen, vend citronskal og saft i cremefraichen. Smag til med salt og peber.

  2. Spid de kogte kartofler med en kvist rosmarin. Steg dem gyldne på en pande i olivenolie og hvidløg, krydr med salt og peber.

  3. Skær fisken i 4 stykker og læg dem med skindet nedad på en bageplade med bagepapir.

  4. Vend grofthakkede oliven med 1 spsk olivenolie, salt og peber, fordel på toppen af fisken og drys til sidst med pankorasp.

  5. Bag fisken i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter.

Servér med rosmarinkartofler, spinatsalat og citroncreme.

Aktuelle tilbud:

 
Lidl Wassim Havtaskefilet
1 pk. 69.00
345.00/kg. 200 g.
07/11 - 31/12
Lidl Danske rødspættefileter, Havblå
1 pk. 39.95
177.56/kg. 225 g.
07/11 - 31/12
Lidl Wassim pighvarfilet
1 pk. 99.00
495.00/kg. 200 g.
07/11 - 31/12
Netto Danske blåmuslinger, Havfrisk
1 pk. 29.95
29.95/kg. 1,000 g.
01/11 - 31/01

Tilbud leveret af tilbudsugen.dk
tu_dk_logo.png